Foto: Emil Nilzon

Välkommen till Hela Sverige ska leva Dalarna

Vi har påbörjat ett arbete med syfte att rycka upp oss lite vad det gäller vår närvaro på webben. Till att börja med kommer det arbetet dock inte innebära mer aktivitet här på hemsidan, även om vi ska se till att den information som finns här är uppdaterad. För att få igång information och dialog kring Dalarnas landsbygd har vi dock skapat oss en plats på Facebook.

 

På Facebook försöker vi berätta om intressanta händelser, egna och andras, samt tipsa om artiklar mm. Gilla oss där och ta del av nyheter som rör oss alla som är aktiva i byarörelsen i Dalarna. Tills vidare är facebooksidan vår huvudkanal på webben då den erbjuder mycket goda möjligheter att följa aktualiteter och kan utgöra mötesplats för interaktion mellan eldsjälar på Dalarnas landsbygd.

 

Vi vill försöka följa alla lokala utvecklingsgrupper, bygdegårdsföreningar och byalag etc. i Dalarna så tipsa oss gärna via vår sida om din förening också finns på Facebook.

 

För att delta i diskussionerna och se andras kommentarer på sidan måste du också vara användare på Facebook men nöjer du dig med att följa vårt nyhetsflöde räcker det med att klicka sig in på den här länken.

 

Välkommen!

Nyheter

Årsmöte för Länsbygderådet Dalarna

Länsbygderådet Dalarna kallar till sedvanliga årsmötesförhandlingar och bjuder samtidigt in till intressanta föreläsningar.Datum: Söndag den 29 mars 2015, 10:00-16:00, fika serveras från 09:30.Pla...

Årsmöte och Landsbygdsriksdag

Vi har två intressanta begivenheter på gång under våren - Länsbygderådet Dalarnas årsmöte den 30 mars och Landsbygdsriksdagen den 16-18 maj.I samband med årsmötet i Rättvik vill vi följa upp hö...