Vi har hunnit vara några dagar i Almedalen och har gjort vårt bästa för att uppmärksamma den urbana normen och lyfta alla viktiga frågor för landsbygden.

Vår verksamhetschef Terese Bengard (längst till vänster) har deltagit i paneler som diskuterar småföretagande, urbanisering, det digitala samhället, och många fler.

Vår ena ordförande Åse Classon gjorde ett uppskattat inlägg från publiken i ett seminarium om Sveriges industriella framtid och förklarade att vi måste sluta se landsbygden som tärande och börja se den som närande.

Vi valde Värnamo till Årets kommun 2016 - och sprang in i dem och deras fina t-shirts i Almedalen.

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht vimlade runt och lät sig intervjuas på många scener.

Vår andra ordförande Staffan Nilsson (i mitten) pratade e-handel och service hos PostNord.

Vår projektledare Malena Bendelin lyste upp hela Almedalsparken!

Riksteatern och Folkteatern Gävleborg väntade ivrigt på att få börja spela pjäsen Landet inuti, som visades under vårt evenemang i Ideella trädgården.

Vår verksamhetschef började med att intervjua journalisten och författaren Po Tidholm, som i sin tur gjorde sig beredd att hålla sex kvartssamtal med viktiga aktörer och politiker. Han var lite nervös inför uppdraget, sade han, eftersom han kände att vi hade förväntningar på honom. De förväntningarna infriades till fullo - Po gjorde ett strålande jobb!

Joakim Rindå, regissör på Riksteatern, och Sofie Skalstad, projektledare #ungapålandsbygden, intervjuades av Po Tidholm om att vara ung på landsbygden.

Sven-Erik Bucht mötte sin match i Po Tidholm, som grillade honom ordentligt.

Sist ut var vår verksamhetschef och vår ena ordförande - som också fick kritiska och viktiga frågor av Po Tidholm. Men de svarade galant, så klart! Det blev en riktigt bra avslutning på ett viktigt och välbesökt evenemang i Almedalen.