Årets Utvecklingsgrupp 2016

Den 24 mars utsåg vi Årets Utvecklingsgrupp 2016. Utmärkelsen gick till Timmersdalabygdens Utvecklingsgrupp med motiveringen "För att ni på kort tid lyckats utveckla Timmersdalabygden på ett innovativt och mångsidigt sätt. Ni är en fantastisk förebild och en inspirationskälla för alla våra utvecklingsgrupper i Skaraborg!"

I strålande solsken fick vi också äran att inviga Timmersdalas nya bymack och självklart passade vi då på att dela ut priset till Lennart Lundgren, ordförande i föreningen. Hasse Lundmark delade ut priset tillsammans med Charlotta Haskovec.

 

 

 

Årets Utvecklingsgrupp 2015

Årets Utvecklingsgrupp 2015 blev Södra Lundby Bygdegårdsförening. Ordförande Hasse Lundmark och sekreterare Helena Johansson fanns på plats i juli när föreningens berömda Traktorrace gick av stapeln.  Motiveringen för utmärkelsen löd: För att ni har lyssnat till ett barns fråga "Vem har den snabbaste traktorn?" och därefter utvecklat Traktorracet till att bli Vara kommuns största arrangemang. 


Det kan också vara värt att nämna att vinnare av årets race blev Gustav Johansson från Falköping.

 

 

 

Årets Utvecklingsgrupp 2014

Till 2014 års Utvecklingsgrupp korades Österängs Bygdegårdsförening med följande motivering:

Österängs Bygdegård har på ett fantastiskt sätt tillfört bygden olika aktiviteter under årets gång. Med sin breda åldersfördelning i styrelsen går föreningen en ljus framtid till mötes. Detta är ett lysande landsbygdsutvecklingsarbete.

 

Uppdatera förening

Anmäl förening

Prenumerera

 RSS