Länsbygderådet

Hela Sverige Ska Leva - Uppsala län

- en länsavdelning av Hela Sverige ska leva!

 

Runt om i Sverige finns ca 5000 lokala utvecklingsgrupper. De har alla olika namn, som byalag, samhällsföreningar eller intresseföreningar. Gemensamt är att de består av människor som gått samman och bestämt sig för att forma sin bygds eller sitt närområdes framtid.

 

Riksorganisationen Hela Sverige ska leva är en medlemsorganisation för dessa grupper och för ett fyrtiotal organisationer som valt att stödja arbetet genom att bli medlemmar.

 

Länsbygderådet Hela Sverige ska leva - Uppsala län är en länsorganisation i Hela Sverige ska leva, och arbetar lokalt i Uppsala län med samma mål som riksorganisationen.

Hela Sverige ska leva!

Hela Uppsala län ska leva!KANSLIETS ÖPPETTIDER

 HSsl - Uppsala läns kansli i Stavby är oftast bemannat följande tider:

  • Helgfria tisdagar kl 10.00-13.00.
  • Helgfria torsdagar kl 10.00-13.00.

Det går alltid att nå oss på info[at]lbruppsala[dot]se.

 

 

HSSL-UPPSALA LÄN PÅ FACEBOOK

 

 

ÅRETS LOKALA UTVECKLINGSGRUPP I SVERIGE

Utmärkelsen Årets lokala utvecklingsgrupp går i år till Idé- och utvecklingsgruppen Karlholm-Västland, en grupp som på ett engagerat och framgångsrikt sätt arbetar för att hela bygden ska leva.

I motiveringen säger utmärkelsekommittén:
Idé- och utvecklingsgruppen i Karlholm-Västland förvandlar en kris till en möjlighet. Med tillförsikt och energi går gruppen in helhjärtat för att ge sitt samhälle en nystart. Med insikten om att kraften kommer från bygden själv och att bygdens utveckling ligger i invånarnas egna händer skapar gruppen entusiasm och framtidstro.

 

Läs mer om utmärkelsen här!

Läs mer om Karlholmsbruk här!

 

 

Denna hemsida är senast uppdaterad 2015-01-15