Länsbygderådet

Hela Sverige Ska Leva - Uppsala län

- en länsavdelning av Hela Sverige ska leva!

 

Runt om i Sverige finns ca 5000 lokala utvecklingsgrupper. De har alla olika namn, som byalag, samhällsföreningar eller intresseföreningar. Gemensamt är att de består av människor som gått samman och bestämt sig för att forma sin bygds eller sitt närområdes framtid.

 

Riksorganisationen Hela Sverige ska leva är en medlemsorganisation för dessa grupper och för ett fyrtiotal organisationer som valt att stödja arbetet genom att bli medlemmar.

 

Länsbygderådet Hela Sverige ska leva - Uppsala län är en länsorganisation i Hela Sverige ska leva, och arbetar lokalt i Uppsala län med samma mål som riksorganisationen.

Hela Sverige ska leva!

Hela Uppsala län ska leva!HÖSTMÖTE - HSsl-UPPSALA LÄN

HSsl-Uppsala län har sitt höstmöte söndagen den 19 oktober kl 13.00-16.00 i Kvarnen, Gimo.

På mötet bjuder vi på fika med mackor, besök på Knutsmassomuséet samt delar ut priset till Årets lokala utvecklingsgrupp i Uppsala län 2014!

Mer info kommer inom kort!

 

 

KANSLIETS ÖPPETTIDER

 HSsl - Uppsala läns kansli i Stavby är oftast bemannat följande tider:

  • Helgfria tisdagar kl 10.00-13.00.
  • Helgfria torsdagar kl 10.00-13.00.

Det går alltid att nå oss på info[at]lbruppsala[dot]se och på 070-2994222.

 

OBS! Kansliet är stängt tisdagen den 30 september pga konferensdeltagande.

 

 

HSSL-UPPSALA LÄN PÅ FACEBOOK

 

 

 

UPPSALA LÄNS BÄSTA LOKALA UTVECKLINGSGRUPP 2014?

Varje år delar länsbygderådet Hela Sverige ska leva - Uppsala län ut ett pris till en lokal utvecklingsgrupp som på ett bra sätt arbetar för sin bygds utveckling.

 

Årets Lokala Utvecklingsgrupp i Uppsala län vinner 5000:-, samt kommer att nomineras till Hela Sverige ska levas rikstäckande utmärkelse Årets lokala utvecklingsgrupp i hela landet (se ovan).

 

Den som vill nominera en lokal utvecklingsgrupp till Årets lokala utvecklingsgrupp i Uppsala län 2014 skickar en ansökan till länsbygderådet Hela Sverige ska leva - Uppsala län på info[at]lbruppsala[dot]se senast den 30 september och berättar varför just din lokala utvecklingsgrupp ska vinna.

Läs mer här!

 

Denna hemsida är senast uppdaterad 2014-09-27