I ÅR FIRAR VI 10-ÅRSJUBILEUM!

 

Länsbygderådet

Hela Sverige Ska Leva - Uppsala län

- en länsavdelning inom Hela Sverige ska leva!

 

Runt om i Sverige finns ca 5000 lokala utvecklingsgrupper. De har alla olika namn, som byalag, samhällsföreningar eller intresseföreningar. Gemensamt är att de består av människor som gått samman och bestämt sig för att forma sin bygds eller sitt närområdes framtid.

 

Riksorganisationen Hela Sverige ska leva är en medlemsorganisation för dessa grupper och för ett fyrtiotal organisationer som valt att stödja arbetet genom att bli medlemmar.

 

Länsbygderådet Hela Sverige ska leva - Uppsala län är en länsorganisation inom Hela Sverige ska leva, och arbetar lokalt i Uppsala län med samma mål som riksorganisationen.

Hela Sverige ska leva!

Hela Uppsala län ska leva!KANSLIETS ÖPPETTIDER

 HSsl - Uppsala läns kansli i Stavby är oftast bemannat följande tider:

  • Helgfria tisdagar kl 10.00-13.00.
  • Helgfria torsdagar kl 10.00-13.00.

Det går alltid att nå oss på info[at]lbruppsala[dot]se.

 

 

 

HSSL-UPPSALA LÄN PÅ FACEBOOK

 

 

BYGDEGÅRDSFÖRENINGEN SOCIETETSHUSET KÄLLÖR

 

 

2015 ÅRS LOKALA UTVECKLINGSGRUPP I UPPSALA LÄN - BYGDEGÅRDSFÖRENINGEN SOCIETETSHUSET KÄLLÖR!

 

Motivering: 

"Priset för Uppsala läns bästa lokala utvecklingsgrupp går 2015 till Bygdegårdsföreningen Societetshuset Källör för det utvecklingsarbete som bygdegårdsföreningen har gjort med Societetshuset Källör. Motivet till utmärkelsen är att bygdegårdsföreningen tillsammans och i dialog med andra samhällsaktörer tillfört bygden en samlingsplats till för alla."

 

Priset delades ut på Hela Sverige ska leva - Uppsala läns 10-jubileum på Skarholmen den 8 november, och togs emot av Källörs ordförande Erik Walldén.

 

Läs mer om Källör här!

 

 

Denna hemsida är senast uppdaterad 2015-11-26