Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet
Nyheter

Ett landsbygdsperspektiv i Almedalen?

 

Att belysa en fråga ur ett geografiskt perspektiv kan tillföra konkretion, nyanser och öppnar ofta upp för spännande policydiskussioner. Så varför inte lägga till ett landsbygdsperspektiv på ert evenemang under Almedalsveckan? Ta chansen och bjud in Emilia eller Erik – men passa på för med en månad kvar börjar deras kalendrar fyllas upp.

Hela Sverige ska levas ordförande Erik A Eriksson och Emilia Rapp från styrelsen deltar på Almedalsveckan.

Erik A Eriksson, ordförande riksorganisationen Hela Sverige ska leva.

Erik är ny ordförande sedan i maj. Han är skogsbonde i Värmland men har många strängar på sin lyra. Han har under många år haft politiska förtroendeuppdrag, både som fritidspolitiker och fram till 2014 i riksdagen där han bland annat var landsbygdspolitisk talesperson. Han är styrelseledamot i flera bolag men hinner också med ideella engagemang i hembygdsföreningen och en lokal visklubb. Till det kommer ett stort idrottsintresse.

Emilia sitter i styrelsen sedan 2021 och är till vardags hållbarhetsstrateg på Ånge kommun, där hon väver ihop de globala perspektiven med förutsättningarna i lokalsamhället. På fritiden leder hon barngrupper inom Friluftsfrämjandet, är aktiv i den lokala utvecklingsgruppen och är med och driver Glesbygdskollektivet i Fränsta AB – ett coworking i Norrlands inland med anor flera år innan pandemins utbrott.

Emilia Rapp, styrelseledamot riksorganisationen Hela Sverige ska leva.

Här hittar ni kontaktuppgifter till Emilia och Erik.