Hela Sverige

Länsavdelning:
Fyrbodal.

Hela Sverige ska leva Fyrbodal är en av 24 regionala länsavdelningar i vårt land. I Västragötalandsregionen finns 4 länsavdelningar och vi utgör en av dem. Vi samordnar ca 175 lokala grupper i vår del av regionen och vårt övergripande mål är en levande landsbygd. Vårt geografiska område utgörs av kommunerna: Orust, Uddevalla, Lysekil, Sotenäs, Munkedal, Tanum Strömstad, Trollhättan, Vänersborg, Färgelanda, Mellerud, Bengtsfors, Dals-Ed och Åmål.

Vi är en ideell förening som fungerar som en länk mellan centrala, regionala, kommunala och lokala aktörer för lokal utveckling.

Webinarium 13 februari kl 18.30

Den 13 februari anordnar Hela Sverige ska leva, Fyrbodal, tillsammans med Hela Sverige ska leva, Göteborgsregionen, och Studiefrämjandet ett webinarium  under temat Biokol klimat värme och jordförbättringVi kommer att berätta om fördelarna med biokol och gå igenom  hur man gör eget biokol. Richard Johansson på Nuntorps gård kommer att berätta om deras biokolpanna och hur  den värmer gårdens byggnader och producerar biokol  som är näringsbuffrande, strukturförbättrande och vattenhållande. Dessutom är den en kolsänka.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Dokumentarkiv

Hitta dokument i Sharepoint.

Följ, gilla och dela på Facebook

Sprid vårt lokala engagemang vidare.

Gå till vår Facebooksida »
Serviceregister

Goda exempel på lokal samverkan

Gå till Serviceregistret här »
Årets Lokala Grupp

Glöm inte att nominera Er lokala grupp.

Läs mer om nomineringen här »
Evenemang

Demonstrationer om hur man gör biokol.

Läs mer om evenemanget »
Registrerar dig för nyhetsbrev

Få nyhetsbrev till din e-post.

Registrera dig här »