Hela Sverige
Nyheter23 februari, 2019

LANDSBYGDSDAG 92 MÖJLIGHETER 15 JANUARI 2019 PÅ GOTLAND

Var med och forma framtiden och utvecklingen där du bor!

Tidigare års utvärderingar av 92 möjligheter har varit enormt positiva. Det är roligt! Er återkoppling har handlat om en önskan om ännu mer delaktighet och konkreta resultat. 92 möjligheter 2019 erbjuder därför ett upplägg som ger inspiration, ny kunskap och verktyg för ert fortsatta utvecklingsarbete i er bygd. Programmet består av fyra spännande delar:

INSPIRATION OCH NY KUNSKAP . Som vanligt ska du efter 92 möjligheter känna att du går därifrån med mer energi och kunskap än när du kom.

WORKSHOP. Det kommer att ges unika möjligheter för din bygd att få nya verktyg och vara med och forma framtiden och utvecklingen där just du bor.

KUNSKAPSTORG. I ett helt nytt format så kommer du att få ta del av lokala exempel som du kan inspireras av.

ÅRETS ELDSJÄL. Var med och hylla årets eldsjäl. Eldsjälar är en de viktigaste faktorerna för att en plats eller socken skall kunna utvecklas. Därför kommer vi också att hylla årets socken som utses i december varje år.

Håll utkik just här för vi kommer att lägga upp mer information om programmet löpande. Boka redan nu in tiden 14:00 – 20:00 på Visby Strand.

Välkommen med din bokning!

Priset är 195 kronor per biljett inklusive moms. Detta är ett ”boka tidigt pris som gäller fram till 15/12, därefter 295:- I priset ingår fika vid ankomst och mat på kvällen. Anmäl dig via  www.92möjligheter.se