Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet
Nyheter

Bli en del av Hela Sverige!

Foto: Christina Strelow.

Är du medlem i en förening eller utvecklingsgrupp som vill utveckla platsen ni bor på? Men som inte är medlem i Hela Sverige ska leva? Då är det dags nu.

Som medlem i Hela Sverige ska leva blir ni en del av en rörelse som finns över hela landet. I ert hemlän en del av en social gemenskap som delar kunskap och erfarenheter – som firar segrar och delar nederlag. Länsavdelningen är en plattform för att bilda opinion, påverka beslutsfattare och driva utvecklingsprojekt. Eller bara som en riktigt bra anledning att fika tillsammans. Alla medlemmar får också vår kostnadsfria Byalagsförsäkring – om olyckan är framme under ett evenemang.

Ni bidrar också till helheten när vår riksorganisation på nationell nivå driver på för mer rättvisa villkor – ett land med balans mellan landsbygder och städer. Ju fler vi blir, ju mer hörs vi. Ju mer syns vi. Tillsammans når vi längre.

Välkommen till Hela Sverige!

 

Frågor och svar

Hur gör vi för att bli medlem?
Gå direkt till vår digitala Medlemsansökan, eller kontakta först den länsavdelning som finns där er förening eller grupp är verksam. Alla länsavdelningar har en egen hemsida, och ni hittar dit via www.helasverige.se. Då kan ni också få aktuella uppgifter om eventuella medlemsavgifter, och om det finns begränsningar när det gäller vilka som kan bli medlemmar. Det finns till exempel län som inte tillåter privata företag att bli medlemmar.

Vad kostar det att vara medlem?
I de flesta länsavdelningar är medlemskapet gratis, men vissa tar ut en låg avgift.

Innebär det några skyldigheter att vara medlem?
Nej, men däremot har ni rätt att delta på årsmöten och i andra aktiviteter. Kontakta gärna den länsavdelning där er förening eller grupp är verksam för att ta del av aktuella villkor för medlemskapet.

Hur fungerar Byalagsförsäkringen?
Den kostnadsfria Byalagsförsäkringen börjar gälla så snart ert medlemskap blivit godkänt och registrerat hos oss. Försäkringen omfattar olycksfall för både medlemmar och gäster vid alla sedvanliga arrangemang och den gäller för sammankomster med max 500 deltagare. Dessutom ingår ansvars-, rättskydds- och egendomsförsäkring.

Mer information om Byalagsförsäkringen.