Hela Sverige

Tommy Nilsson, styrelseledamot.

Tommy Nilsson är 67 år och är född och uppvuxen i Vinslöv i Hässleholms kommun – en landsbygdsort på cirka 3 500 invånare. Han är en natur- och friluftsmänniska som älskar det lilla i naturen, som blommor och insekter.

Tommy har varit engagerad i landsbygdsfrågor i många år, både rent allmänt och genom att delta i arbetet som Hela Sverige ska leva bedriver. Hela Sverige ska leva har en viktig roll att fylla, bland annat genom att skapa bättre service och tillgänglighet på landsbygden – detta är några av de frågor som Tommy brinner för. Tommy är för övrigt en av styrelsemedlemmarna i Hela Sverige ska leva Skåne.

Dessutom brinner han för att stad och land ska närma sig varandra, eftersom de är så beroende av varandra. Staden behöver landsbygden för att kunna utvecklas och landsbygden behöver staden för att utvecklas; var och en efter sina behov och förutsättningar.

Det är också viktigt för Tommy att organisationen hela tiden fortsätter med sitt eget förändringsarbete för att på så sätt plöja ny mark och skörda nya skördar i sitt uppdrag.