Hela Sverige

Bli medlem

Bli medlem i Hela Sverige ska leva.

Vi välkomnar enskilda personer och lokala utvecklingsgrupper som vill verka för att Hela Sverige ska leva, god landsbygdsutveckling och en balans mellan stad och land.

Medlemskap i Hela Sverige ska leva Sjuhärad.

Är ni en lokal utvecklingsgrupp, byalag, samhällsförening, fiberförening, hembygdsförening, med mera och vill bli medlem i Riksorganisationen Hela Sverige ska leva?

Som medlem i Hela Sverige ska leva Sjuhärad betalar du ingen avgift men får tillgång till en utmärkt försäkring som är skräddarsydd för utvecklingsgrupper.
Läs mer här om Byalagsförsäkringen.

Vi erbjuder hjälp med bidragsansökningar och ger möjlighet att söka bidrag för mindre projekt som har till syfte att lyfta din bygd. t.ex. hjälp till marknadsföringskostnader mm.  Vi erbjuder utbildningar, konferenser och mycket annat som kan vara till hjälp för att lyfta just din förening och bygd.

Om du vill bli medlem i Hela Sverige ska leva Sjuhärad för att få mer info av ordförande  KLICKA HÄR.
Har du frågor, tveka inte att höra av dig.

Utvecklingsgruppernas medlemskap i (Hela Sverige ska leva Sjuhärad) beviljas av styrelsen för Hela Sverige ska leva Sjuhärad.

När ni blivit godkända och registrerade hos oss så omfattas ni av vår byalagsförsäkring utan kostnad. I medlemskapet ingår även ett nyhetsbrev från riksorganisationen.

Gör ansökan klicka här.

Vilka utvecklingsgrupper finns i länet?

Är du nyfiken på vilka lokala utvecklingsgrupper som finns i vårt område?

Länk till utvecklingsgrupper klicka här »

Här är kommunerna i Sjuhärad.

Klicka på kartan för större bild.