Hela Sverige

Årsstämma i Klåvasten 30 mars.

Nu är det dags för Årsstämma med Hela Sverige ska leva. Vår verksamhet ska granskas. Ny styrelse ska väljas. Våra nya stadgar ska slutligt fastställas.
Dessutom medverkar SM-veckans projektledare Anders Löfvenborg och berättar om hur SM-veckan i Skövde blev den succé den blev.

Hela Sverige ska leva Skaraborgs årsstämma hålls torsdag den 30 mars  2023, klockan 18.00.

-Stora evenemang är oftast inte möjliga utan en lång rad ideella eldsjälar som hjälper till med att arrangera dessa, säger Per Gustafsson, ordförande i Hela Sverige ska leva Skaraborg.

För att nämna några exempel; Törebodafestivalen, Power Meet i Lidköping, Riddarveckan i Hova samt Filmfestivalerna i Skara och Skövde.

-Utan ett starkt civilsamhälle med många föreningar, skulle mängder av stora besöks- och turistarrangemang överhuvudtaget inte kunna genomföras, konstaterar Per Gustafsson.

-Ett aktivt föreningsliv gör helt enkelt orter mer attraktiva, konstaterar han.

-Vid vår årsstämma kommer vi få lyssna på projektledaren för den stora SM-veckan som nyligen genomfördes i Skövde. Anders Löfvenborg kommer att berätta om arrangemanget och vad som gjorde SM-veckan så framgångsrik. Välkomna att komma och lyssna och diskutera, säger Per Gustafsson.

-Dessutom kommer Årets Lokala Grupp i Skaraborg; Tumlebergs bygdegårdsförening i Vara kommun, berätta om vad de sysslar med, tillägger han.

Här finns handlingar till Hela Sverige ska levas Årsstämma 2023:

Föredragningslista
Verksamhetsberättelse 2022
Årsredovisning 2022
Förslag till nya stadgar för Hela Sverige ska leva Skaraborg

Hitta till Årsstämman och Pensionat Klåvasten:

Adress: Stora Klåvasten, 541 92 Skövde. Klicka här för att komma till pensionatets hemsida.

ANMÄLAN:
Vi behöver anmälan om deltagande (för att beräkna fika) senast 27 mars till skaraborg@helasverige.se