Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet

Hela Sverige Ska Leva
Örebro Län

Hela Sverige ska leva Örebro län är den regionala delen av Hela Sverige ska leva. Vi är en intresseorganisation som arbetar för att väcka opinion och bidra till att jämna ut skillnaderna mellan stad och land, så att vi får jämbördiga villkor.

Vår verksamhet skall stärka lokalt och påverka regionalt. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss!

Värdegrund

Föreningen arbetar utifrån värdegrunderna demokrati, mångfald, jämställdhet och för social, ekologiskt och ekonomiskt hållbar utveckling. Alla behövs. Med bygdens intressen i fokus är vi nyfikna, vidsynta, generösa och nyskapande. Vi tar del av andras erfarenheter och delar med oss av våra.

Övergripande mål

Livskraftiga, klimatsmarta, hållbara bygder med jobb, service, sociala nätverk, delaktighet, jämställdhet och fungerande integration.

Målgrupper

Lokala utvecklingsgrupper och andra organisationer som är, eller kan bli, medlemmar i Hela Sverige ska leva, samt andra grupperingar som bidrar till eller arbetar med hållbart lokalt utvecklingsarbete.

Offentliga aktörer som i sina roller har inflytande över förutsättningar för lokalt utvecklingsarbete t.ex. politiker och tjänstemän på regional och lokal nivå.

 

Läs mer om vilka vi är och vad vi gör. »
Dokumentarkiv

Hitta dokument i Sharepoint.

Gå till Sharepoint nu »
Medlemsregister

Hitta medlemmar runt om i landet.

Gå till Medlemsregistret här »
samarbeta med oss för att skapa en motståndskraftig landsbygd

Bli medlem

Klicka här »
Registrerar dig för nyhetsbrev

Få nyhetsbrev till din e-post.

Registrera dig här »
Följa oss på

Facebook

Klicka här »

Hela Örebro län ska leva!

Vårt syfte i Hela Sverige ska leva Örebro län är att stödja och stimulera det lokala utvecklingsarbetet, att hålla kontakt och bygga nätverk mellan landsbygdens aktörer och att verka för en levande landsbygd med god service.

Läs mer i vår stadgar »
April 2022

Nyhetsbrev

Klicka här »
Februari 2022

Nyhetsbrev

Klicka här »

Hela Sveriges Riksorganisation