Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet

Bli medlem

 

Bli medlem i Hela Sverige ska leva. Vi välkomnar enskilda personer och lokala utvecklingsgrupper som vill verka för att hela Sverige ska leva, god landsbygdsutveckling och en balans mellan stad och land.

 

Lokal utvecklingsgrupp

Är ni en lokal utvecklingsgrupp, byalag, samhällsförening, fiberförening, hembygdsförening, med mera och vill bli medlem i Riksorganisationen Hela Sverige ska leva?
Då ansöker ni här, hos er närmaste länsavdelning. Riksorganisationen har 24 länsavdelningar som alla har till uppgift att ge stöd till, och företräda de lokala utvecklingsgrupperna i sitt län, samt vara deras samordnare på regional nivå.

När ni blivit godkända och registrerade hos oss så omfattas ni av vår byalagsförsäkring utan kostnad. I medlemskapet ingår även ett nyhetsbrev från riksorganisationen.

Klicka här för att bli medlem

Ej rikstäckande organisation

Är ni en icke rikstäckande organisation som vill bli medlem i Riksorganisationen Hela Sverige ska leva? Då ansöker ni här, hos er närmaste länsavdelning.
Klicka här för att bli medlem.

Byalagsförsäkring.

Alla lokala utvecklingsgrupper som är registrerade i vårt medlemsregister är försäkrade genom Riksorganisationen Hela Sverige ska leva, och det kostar inte en krona.

Försäkringen omfattar olycksfall för både medlemmar och gäster vid alla sedvanliga arrangemang och den gäller för sammankomster med max 500 deltagare.

Dessutom ingår ansvars-, rättskydds- och egendomsförsäkring.
Klicka här för mer information