Hela Sverige
Nyheter14 februari, 2021

92 MÖJLIGHETER 2021 – STUDIO 92

Årets 92 möjligheter kommer ta plats digitalt i år! De skriver så här om evenemanget som kommer bestå av tre olika filmaktiviteter, allt under namnet Studio 92:

Studio 92 är tre olika filmer som var och en har ett tema. Första filmen blir den 9 mars klockan 18:30 och kommer att sändas från Färghuset i Hemse.

EN FILM SOM OMGÄRDAS AV FÖR- OCH EFTERSNACK

Varje film kommer att innehålla en film som omgärdas av för- och eftersnack. Olika personligheter kommer att intervjuas. Filmen i sig blir ca 15 minuter och totalt kommer sändningen att vara i 45 minuter. Allt görs live från vår Facebook kanal så den som tittar kan också vara aktiv och ställa frågor i chatten

PLATSUTVECKLING BLIR TEMA 9/3

Temat blir platsutveckling. För att en plats ska kunna utvecklas krävs eldsjälar. Vi kommer att filmatisera de eldsjälar som en gång byggde fibern på ön. Det blir intervjuer från olika platser på Gotland. Vi kommer också att intervjua någon verksamhet som finns idag för att höra om vilken nytta de har av fibern idag.

PROGRAMLEDARE

Denna första film kommer att ledas av Malena Bendelin och Kristina Olsson, båda engagerade i tidigare aktiviteter och en del av arrangörsgruppen.

STUDIO 92 VIA FACEBOOK

92 möjligheter har sedan tidigare en Facebooksida. Sändningen kommer att ske därifrån och kommer att vara öppen för alla. Möjlighet kommer att finnas för alla att vara aktiva i chatten. Redan nu ligger sändningen uppe som en aktivitet. Gå gärna dit och dela den till dina vänner och kollegor.

YTTERLIGARE TVÅ FILMER

Totalt blir det tre filmer. Film två och tre kommer att sändas från andra ställen på Gotland under kvartal tre respektive fyra.

ÅRETS ELDSJÄL

I årets sista film kommer vi att utse årets eldsjäl. Om detta kommer vi att pusha för i alla sändningar. Fundera gärna redan nu på vem just ni vill nominera.

SPRID BUDSKAPET OM STUDIO 92

Tack på förhand för att ni sprider budskapet. Som vanligt är er breda förankring nyckeln till att sprida budskapet.

Tveka inte att höra av er om ev frågor och funderingar.

Bästa hälsningar Roger, en av arrangörerna jämte Swedbank, GEAB, GUBIS, Region Gotland, Länsstyrelsen Gotland och Uppsala universitet Campus Gotland

www.facebook.com/92mojligheter