Hela Sverige
Nyheter27 april, 2023

Landsbygdsvecka 2023

Tennessee Tears 6 maj

Tennessee Tears på Burgsviks Krog, vad har det med Hela Sverige ska leva att göra? Jo Hela Sverige ska leva jobbar för balans mellan stad och land. Det skall gå att bo på landsbygden och ändå kunna få del av ett bra kulturutbud. Därför kontaktade vi Burgsviks Krog och erbjöd oss att bekosta en spelning med Tennessee Tears hos dem.

Burgsviks Krog är i sig en fin landsbygdssatsning. Burgsvikssonen Robin Waernquist har flyttat hem och visat att det går för unga människor att bo på landet och driver nu tillsammans med Ellen Blomqvist egen krog.

Tennessee Tears har hela landet och även USA som arbetsfält, men bor i småländska Åseda. Från Hela Sverige skall levas länsavdelning på Gotland ser vi fram mot att få bjuda gotlänningarna på entréavgiften till en spelning med dessa svenska toppartister.

Spelningen börjar kl 21. Bordsbokning görs hos Burgsviks Krog. Varmt välkomna!

Tennessee Tears – Now I Know
Mer om landsbygdsveckan

Studiebesök Heidelberg Materials, Slite (tidigare Cementa)

Onsdagen den 3 maj kl 10.00

Hur jobbar man med vatten och miljöfrågor på Slitefabriken?

Samling kl 10.00 på Utkiksplatsen vid Västra brottet där vi informeras kring det arbete som pågår där. Besöket fortsätter sedan inomhus där vi får ta del av olika miljöprojekt på fabriken. Ingen föranmälan krävs. Välkommen!

Kontaktperson: Tina Hjellström, 070-799 33 73

Arrangör: Hela Sverige ska leva Gotland