Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet

VÅRA UTMÄRKELSER

Varje år uppmärksammar vi framstående insatser som på ett eller annat sätt bidrar till en positiv landsbygdsutveckling. De regionala vinnarna går automatiskt vidare och nomineras till den nationella utmärkelsen för samma insats. Nedan kan du läsa om de olika priserna.

 

Årets grupp i Värmland. (Nominera för 2024)

Priset går till en lokal grupp  som genom ett extraordinärt engagemang stärkt bygdens utveckling, och genom sitt arbete byggt gemenskap och sammanhållning. Vinnare utses av länsavdelningens styrelse.

Nominera senast 31 augusti via mail:

varmland@helasverige.se

 

Årets landsbygdsutvecklare i Värmland. (Nominera för 2024)

Priset går till en (eller flera) som under en lång tid och mycket målmedvetet verkat för en levande landsbygd. Årets landsbygdsutvecklare är en person som med sina egna insatser inspirerar andra. Vinnare utses av länsavdelningens styrelse.

Nominera senast 31 augusti via mail:

varmland@helasverige.se

 

Årets kommun i Sverige. (Nominera för 2024)

Utmärkelsen tilldelas den kommun som på ett engagerat och framgångsrikt sätt arbetar för balans mellan tätort och landsbygd och som har en tydligt ställningstagande att alla områden i en kommun behöver utvecklas för att hela kommunen ska leva.

Årets kommun delas ut sedan 1984. Sedan 1993 står Hela Sverige ska leva bakom utmärkelsen. Vinnarna utses av Hela Sverige ska levas utmärkelsekommitté. Kommittén består av personer som har lång erfarenhet av lokal utveckling.

Representant för kommun kan nominera till den nationella utmärkelsen Årets kommun 2024. Sista dag för nominering 15 sept.

Ansökningsformulär Årets kommun i Sverige.

 

Hela Sveriges Riksorganisation