Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet

Arbetsgruppen för Länsfrågor arbetar med övergripande frågor som berör hela Halland. Gruppen består av Susanne Thorsson, Elisabeth Otterdahl, Linn Persson och Oskar Gybäck.

2022 signerade vi oss som en del av ”Den halländska överenskommelsen”.

2023 har vi sökt projektet ”Boost för unga på Hallands landsbygd” från MUCF (Myndigheten för unga och civilsamhälles frågor) som vi kommer genomföra under 2023-24.

Mer info om boost-helgerna som genomförs i projektet hittas på startsidan.

 

Yey, vi är igång projektet ”Boost för unga på Hallands landsbygd”!

Vår ansökan hos MUCF (Myndigheten för ungdoms och civilsamhällesfrågor) beviljades vilket vi är mycket glada för eftersom vi nu aktivt kommer nå ungdomar mellan 13-25år.

Vi från organisationen Hela Sverige ska leva Halland har fått projektstöd för att boosta unga personer som är engagerade i föreningar på vår landsbygd i Halland under 2023/24.

Under närmsta året kommer vi arrangera träffar där vi samlar unga mellan 13–25 år, både på dags- samt övernattningsaktiviteter.

På träffarna kommer ungdomarna knyta nya kontakter med andra engagerade och samtidigt snappa upp tips och idéer som de kan ta med tillbaka till föreningen igen.

Men viktigast av allt är att de ska bli boostade. Vi ser dem som morgondagens hjältar som ska fortsätta jobba ideellt, även när de blir äldre!

Är du under 25år och engagerad i en förening på Hallands Landsbygd, eller har ni någon i er förening som stämmer in på den beskrivningen?

Hjälp oss nå vår målgrupp; de som är mellan 13–25 år som sitter med i en föreningsstyrelse eller är ledare i verksamheten.

Vi önskar få en bra spridning från många olika föreningar och organisationer så önskvärt är 2–3 personer från samma förening.

 

Första aktiviteten genomfördes den 2 september

I samband med Lokalt Ledd Utveckling Hallands event Landsbyggaredagen genomfördes den första aktiviteten i projektet. Då var temat utomhusmatlagning och teambuilding i naturen. Vi var på Gits Gård utanför Falkenberg.

Inbjudan 2 september

 

Andra aktiviteten genomfördes den 18 november

I samarbete med en ledarutbildning som RF-SISU Halland arrangerade för ungdomsledare på Gullbrannagården utanför Halmstad.

Anmälningsformulär »

Hela Sveriges Riksorganisation