Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet
Nyheter

Boost för unga på Hallands landsbygd

 

Yey, vi drar igång projektet Boost för unga på Hallands landsbygd efter sommaren!

Vår ansökan hos MUCF (Myndigheten för ungdoms och civilsamhällesfrågor) beviljades vilket vi är mycket glada för eftersom vi nu aktivt kommer nå ungdomar mellan 13-25år.

 

Sammanfattning av projektet

Projektet ”Boost för unga på Hallands landsbygd” vill samla ungdomar mellan 13–25 år som är engagerade i föreningslivet. Vi anser att unga personer borde boostas så att de fortsätter vara aktiva som ledare, i en styrelse eller liknande. Genom projektet vill vi samla mellan 10–16 ungdomar från olika föreningar under aktivitetshelger där de knyter nya kontakter, byter erfarenheter, snappar upp ny kunskap samt skapar nya nätverk samtidigt som de blir boostade att fortsätta vara engagerade. Aktiviteterna som planeras ska vara lockande för målgruppen exempelvis övernattning i trädtält, höghöjdsbana, teambuilding i naturen, utomhusmatlagning, SUP etc.

Vi kommer skapa delar av aktiviteterna tillsammans med våra samarbetspartners, lokala utvecklingsgrupper och andra medlems organisationer. Det är hos dem målgruppen finns och då Hela Sverige ska leva Halland är en samlande organisation för Hallands landsbygd ser vi nyttan vi kan göra för att boosta ungdomar som bor och verkar här.

 

Första aktiviteten är 2 september

I samband med Lokalt Ledd Utveckling Hallands event Landsbyggaredagen kommer vi genomföra första aktiviteten i projektet. Då kommer temat vara utomhusmatlagning och teambuilding i naturen. Vi kommer hålla till på Gits Gård utanför Falkenberg. Tid: 12.00-16.00

Inbjudan 2 september

Anmälan via länken