Hela Sverige
Nyheter9 november, 2021

Landsbygdsriksdagen 2022 Jönköping

Ett land i baland

Landsbygdsriksdagen i JÖNKÖPING ARRANGERAS 20-22 maj 2022.

För ett land i balans

Landsbygdsriksdagen är Riksorganisationen Hela Sverige ska levas största evenemang och en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor. Landsbygdsriksdagen har arrangerats sedan 1989 och den kommande Landsbygdsriksdagen blir den sextonde i ordningen.

De senaste åren har intresset för landsbygdsfrågor ökat, och ännu mer nu under pandemin. Dessutom har vi ett spännande valår framför oss, där vi vill lyfta landsbygdernas frågor extra högt på agendan! Vill du vara med och engagera dig för landsbygden är detta rätt forum.

Fredagens inspirationsresor visar goda exempel på lokal utveckling i regionen. Vi inviger riksdagen på fredag kväll på Kulturhuset Spira vid vattnet i Jönköping. På Elmia kongress & konserthus blir det seminarier, politikersamtal och mingel med hundratals deltagare under lördag och söndag. Det uppdaterade programmet kommer att publiceras här på  Klicka här/Landsbygdsriksdagen i slutet av januari 2022.

Viktiga datum att hålla koll på:
27 januari: Anmälan öppnar för dig som är anmäld sedan 2020.
3 februari: Anmälan öppnar för övriga.
14 mars: Avgiften för anmälan höjs
15 april: Sista anmälningsdag

Landsbygdsriksdagen kommer vid behov att tillämpa vaccinpass och andra regler som medger största möjliga deltagarantal. Landsbygdsriksdagen förbehåller sig också rätten att på andra sätt anpassa genomförandet efter rekommendationer från myndigheter eller anläggning.

Varmt välkommen!