Hela Sverige
Nyheter1 augusti, 2022

Ungdomsfestival i Vessige

Onsdagen den 27 juli kom Unga på Landsbygdens Sverigeturné till Halland och närmare bestämt Vessigebro. Hela Sverige Halland arrangerade ungdomsfestivalen tillsammans med Vessigebro Samhällsförening.

Eventet lockade cirka 200 personer, både från byar i närheten men även längre bort så som Ugglarp, Slöinge och Horred. Genom turnén som åkt landet runt under sommaren bjöds det på aktiviteter så som uppblåsbar dart, sumobrottning och disco. UngFBG, Svenska Kyrkan och Vessige Kettlebell fixade andra prova-på aktiviteter samt sålde Vessige BK hamburgare och fika.

Det som lockade mest var trots allt EPA- och moppeträffen där drygt 30 ekipage deltog i diverse tävlingar såsom snyggaste fordonet och bästa ljudanläggningen, där all omröstningen gjordes på plats.

Kvällen avslutades med att en prischeck på 3000kr att arrangera ett nytt ungdomsevent i kategorin ”Hallands grymmaste håla” delades ut till (kanske inte helt otippat) Vessigebro, kan det bli en repris nästa år mon tro?

Slutligen vill vi från styrelsen Hela Sverige Halland tacka vår samarbetspartner (Vessigebro Samhällsföreninge) samt alla lokala sponsorer som såg till att eventet blev en kanonkväll och såklart till alla som kom och roade sig på ett eller annat sätt!