Hela Sverige
Logotyp för Hela Sverige Logotyp för Hela Sverige Hoppa till huvudinnehållet
Nyheter

Välkommen på Planeringskonferens

 

❄️ Lördagen den 27 januari 2024 välkomnar vi dig som är engagerad i en lokal utvecklingsgrupp eller intresserad av ungas engagemang på landsbygden i Halland till vår planeringskonferens på Åkulla Outdoor Resort!

Vi startar dagen kl. 9.30 med kaffe, varmchoklad och macka vid elden.

Därefter kommer äventyrspedagogen Jörgen Axelsson se till att vi får en bra början av dagen då vi ska lära känna varandra på lättsamt utmanande sätt.

Lunchen serveras inomhus i restaurangen, vi hoppas att den smakar bra efter en förmiddag utomhus. Åkulla’s filosofi kring mat är följande; Maten vi tillagar är baserad utefter våra svenska årstider och tillagad från grunden med omtanke för människa och miljö. Hållbarhet är en av våra ledstjärnor, här kan vi minska klimatavtrycket genom att främst välja ekologiskt och närproducerat av våra lokala producenter och leverantörer. Vårt val av viltkött beror till stor del på att det är grönlistat på WWF köttguide. Ni finner även lokala kött- och chark råvaror på menyn. Detta återspeglar vår vision kring hållbarhet, hälsa och miljö.

Under eftermiddagen workshopar vi kring de 40 punkter Nordiska ungdomspanelen Gen Z tog fram under 2023. Med i panelen var hallänningarna Annie Linsemark och Gustav Johansson samt Sofia Lindgårde från Holsljunga. Trion har tagit fram underlag till workshopen, då vi ska bryta ner förslagen till en halländsk kontext, som både vi som länsorganisation samt deltagande utvecklingsgrupper kan dra nytta av för fortsatt/uppstart av ungdoms arbete.

Konferensen avslutas efter fikat klockan 15.30.

Det är kostnadsfritt att delta. Anmälan senast 19/1 till; halland@helasverige.se Glöm inte ange ev. matallergi.

Inbjudan Planeringskonferens 2024