Hela Sverige
Nyheter3 mars, 2023

Årsstämma fokuserar på succén SM-veckan!

Styrelsen 2022. Fr v Per Gustafsson, Stig Larsson, Karola Svensson, Per Stigson, Bettina Sorgenfrei och Helena Dahlström. På bilden saknas Carina Johansson och Karl-Johan Gustafson.

Nu är det dags för Årsstämma med Hela Sverige ska leva. Vår verksamhet ska granskas. Ny styrelse ska väljas. Våra nya stadgar ska slutligt fastställas.
Dessutom medverkar SM-veckans projektledare Anders Löfvenborg och berättar om hur SM-veckan i Skövde blev den succé den blev.

Hela Sverige ska leva Skaraborgs årsstämma 2023 hålls torsdag den 30 mars kl 18.00 på Pensionat Klåvasten, Skövde.

-Stora evenemang är oftast inte möjliga utan en lång rad ideella eldsjälar som hjälper till med att arrangera dessa, säger Per Gustafsson, ordförande i Hela Sverige ska leva Skaraborg.

För att nämna några exempel; Törebodafestivalen, Power Meet i Lidköping, Riddarveckan i Hova samt Filmfestivalerna i Skara och Skövde.

-Utan ett starkt civilsamhälle med många föreningar, skulle mängder av stora besöks- och turistarrangemang överhuvudtaget inte kunna genomföras, konstaterar Per Gustafsson.

-Ett aktivt föreningsliv gör helt enkelt orter mer attraktiva, konstaterar han.

-Vid vår årsstämma kommer vi få lyssna på projektledaren för den stora SM-veckan som nyligen genomfördes i Skövde. Anders Löfvenborg kommer att berätta om arrangemanget och vad som gjorde SM-veckan så framgångsrik. Välkomna att komma och lyssna och diskutera, säger Per Gustafsson.

-Dessutom kommer Årets Lokala Grupp i Skaraborg; Tumlebergs bygdegårdsförening i Vara kommun, berätta om vad de sysslar med, tillägger han.

Hämta handlingar och information om Klåvasten här

ANMÄLAN:

Vi behöver anmälan om deltagande (för att beräkna fika) senast 27 mars till skaraborg@helasverige.se